Suunnittelemme huomisen rakennuksia.

Insinööritoimisto Oulas Oy on innovatiivinen ja kokenut toimija LVIA-suunnittelun saralla. Osaamisemme niin uudis- kuin korjausrakentamisen hankkeisiin tekee meistä ihanteellisen kumppanin projektisi menestyksekkääseen toteutukseen.

Luotettava ja ammattitaitoinen tiimimme paneutuu yksityiskohtiin varmistaen, että jokainen projekti on suunniteltu huolellisesti ja laadukkaasti. Meillä on syvällistä osaamista LVIA-suunnittelussa, ja tunnemme alamme uusimmat trendit ja tekniikat.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin, ja anna meidän olla luotettava kumppanisi suunnittelutehtävissä.

LVIA-suunnitelmat laadukkaaseen rakentamiseen

Meidät tunnetaan laadukkaista suunnitelmista, joissa on tavoitteena ollut löytää asiakkaalle paras ratkaisu, mikä on toteutettavissa järkevästi – unohtamatta asiantuntevaa palvelua.

Laadukkaaseen suunnittelutyöhön kuuluu, että suunnitteluratkaisuja harkitaan järjestelmien koko elinkaaren ajalta, koska samalla rahalla ajattelee pidemmälle.

Laadimme järkevästi ja kustannustehokkaasti toteutettavat LVI-suunnitelmat.

Palvelumme

  • LVIA-suunnittelu, eli rakennusten lämmitys-, vesijohto- ja viemäröinti, ilmanvaihto- sekä automaatiosuunnittelu, on olennainen osa rakennus- ja korjaushankkeita. LVIA-suunnitteluala keskittyy varmistamaan optimaalisen toimivuuden ja energiatehokkuuden rakennusten lämmitys-, jäähdytys-, ilmanvaihto-, sekä vesihuoltojärjestelmissä.

  • Linjasaneeraukset ovat olennainen osa vanhojen rakennusten elinkaaren pidentämistä ja niiden nykyaikaistamista. Linjasaneerauksen suunnittelu on monivaiheinen prosessi, joka kattaa LVIA- ja sähköjärjestelmien sekä muiden teknisten ratkaisujen uudistamisen ja päivittämisen.

  • Useat lämmitysverkostojen ongelmat johtuvat epätasapainossa olevasta lämmitysverkostosta. Lämmitysverkoston tasapainoituksen suunnittelulla varmistetaan tasapainoitustyön onnistuminen ja mahdollinen lämmitysenergiansäästö.

  • Rakennusten energiatehokkuuden parantaminen on tärkeä askel kohti kestävää tulevaisuutta, ja LVI-järjestelmillä on merkittävä rooli tässä kehityksessä. Käyttämällä edistyksellisiä lämmitys-, jäähdytys-, ilmanvaihto- ja vesihuoltojärjestelmiä voidaan merkittävästi vähentää energiankulutusta ja hiilijalanjälkeä.

Ota yhteyttä.

Olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta ja vastaamaan kysymyksiisi. Tarvitsetpa sitten lisätietoja palveluistamme, haluat keskustella yhteistyömahdollisuuksista tai sinulla on muita kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä.

Voit helposti lähettää meille viestin täyttämällä yhteydenottolomakkeen alla. Riippumatta siitä, millainen tiedustelusi on, vastaamme mielellämme mahdollisimman pian.